Helt sjukt!

 Gilbert gör verkligen ett bra jobb! Jag hade perfekta blodvärden när jag kollade dem hos frarbror doktorn ikväll.
 Jag tackar alla piller och mirakelkurer för det! Och på tal om det, jag har snubblat över några grymma produkter som ni bara måste köpa! Sauna belt och Elektro Ab trainer släng er i väggen:

http://www.bodybuilding.com/store/fiz/strap.html <-- Min favorit
http://www.trimgel.se/ <-- Kanske årets produkt!
http://www.slimshopping.se/products/106
http://www.aftonbladet.se/wendela/article3317130.ab <--Jag har åtta par!
http://www.expressen.se/halsa/1.1251188/mirakelpiller-gor-dig-smal


/K

Mama mia!

Har äntligen fått tillbaka internet igen i min lägenhet. Faktiskt varit riktigt skönt att bara kunnat surfa på jobbet i sommar. När jag tog beslutet att sätta mig själv i cybercelibat så hade jag nån slags förhoppning att det skulle resultera i att jag skulle focusera min tid på annat och skriva mer musik och träna mera kanske. Det har i stället bara resulterat i 1 låt, en misslyckat restart av min träning och en jävla massa fördummande slötittande på MTVs alla hjärndöda "realityserier".

MEN nu när jag åter har internet har ingen aning längre hur jag ska fördriva tiden på nätet. Förut kunde man ju sitta i timmar på internet, nu kommer jag knappt ihåg vilka sidor jag brukade vara uppe på. Men det är ju nåt positiv kanske.

........................

Min lägenhet har både hunnit bli städad och nerstökad 2 gånger sedan jag gjorde mina första trevande steg på denna blogg men mer om detta en annan gång. Har ju forfarande förrådet osorterat och jag misstänker det gömmer sig en del godbitar och nostalgi kickar där nere. Har en tendens att vilja spara allt, då menar jag allt. Har 3-4 kartonger med papper till ex. Tror att det inte bara är utsende jag ärft av far, råttfasonerna verkar gå i arv med.

..........................................

Kanske ska ta å förklara varför jag satt en sådan underlig rubrik på detta comeback inlägg. Det är så att min kära mor kom ner till stan idag. Ett av hennes återkommande besök på lasaretet. Hon har pratat hela sommaren om att fara å se mama mia men det har som inte passat tidigare men idag tog vi oss äntligen för å for och såg den. Hade verkligen noll förväntningar på den och efter första 10 min så undrade jag ifall jag skulle klara av att se klart filmen MEN sen kära vänner så växte den på mig så till den milda grad att tills jag när sluttexterna rullade satt och sjöng med till "Thank you for the music". Jag är ju lite av en smyg sucker för musikaler och denna var faktiskt sett till den genre så var denna film en riktig pärla. ABBA musik kommer verkligen till sin rätt och har väl först ikväll insett Björn och Bennys musikaliska storhet.

HAHA fy fan va fjollig detta inlägg blivit men ibland så trivs jag med att bara vara en Mamas boy ;)

...........................................

Lovar att skriva mera nu när jag inte längre kan skyla på att jag inte har internet. Kanske nästa gång jag skriver om nåt som verkligen är intressant ;)

Puss i stjärten

/ P

Rödvin, film å sång?

HEJ!!

Ja nu sitter jag här en fredagskvälloch funderar över vad jag håller på med. Jag sitter vid min dator och dricker en flaska vin, jag har precis sett på funny games och nu njuter jag av internets härligheter.
Jag jobbar vidare vid DSV, packsektionen åt Helly Hansen känns skönt,m tråkigt men det är pengar det med. Å jag har trevliga arbetskamrater, fast jag jag har insett att nästan alla som jobbar där är yngre än mig.. till och med min chef???
Men man har fått lite ytliga jobbar kompisar och tjejen är på vinparty med sina högskolekompisar. jag sitter ensam vid datorn och dränker sorgerna till "lars demian - alkohol".

Nyheter
Jag ska på filmfestival och tävla nästa helg, det ska bli kul. mest att träffa alla från min gamla skola men kul att tävla också.. hoppas man kommer vidare till novemberfestivalen.
Jag har skaffat telefoni som jag tror det kallas, så skicka ett sms eller ring min mobil om ni vill ha mitt hemnummer:P
Det konstiga var att det var billigare att skaffa telefoni och bredband än bara bredband.. Comhem är underliga..

Jo jag ska börja på Fight Gym Borås imorgon, då blir det thaiboxning, men jag ska börja MMA också. Verkar vara ett bra ställe, dom vinner mycket och tränar seriöst samt oseriöst för dom som vill.
Hoppas det är mycket grappling bara det är det som jag mest är ute efter.

Jag har funderat på Fenomenet "bemanings företag" det är en jävla skit grej egentligen. Man får jobb men man kan få sparken från det stället du jobbar på när som helst, fast du har kontrakt med bemaningsföretaget så du får ju lön ändå. men det är ganska stressande att veta att gör du nåt fel så kan du få sparken.. typ..


Design
Tänkte jag skulle starta min egen design spalt också..
Jag har funderat på att slipa alla köksluckor å måla dom antingen svarta eller fult bruna som dom var förut...
Om jag målar dom svarta så¨betyder det att jag vill stanna i skitlägenheten i ghettoområdet där vi bor.. om jag målar dom bruna så betyder det att vi flyttar fort som fan!! det ä som humörluckor.

Nä nu har jag skrivit tillräckligt, kommer skriva igen efter jag har varit på thai träning osv.
SÅ VI SES DÅ!!!

Kram Björnen, eller som han blir kallad på jobbet "Teddy"(violket jag berättar om i nästa inlägg.




 
 

Den med Kalles superkrafter...

http://sv.wikipedia.org/wiki/Gilberts_syndrom

Jepp, jag har det! Jag är precis som Hulken! Fast istället för att bli grön och jättestark när jag blir arg så blir jag gul och kan inte få hjärtinfarkt när jag fastar...

Har alltid kännt på mig att jag är annorlunda.. likom utvald. Med stora krafter kommer stort ansvar!

Övriga mer eller mindre aktuella nyheter:

Min stekpanna är fortfarande trasig.

Hur, undrar ni kan en stekpanna gå sönder? Det skulle jag också vilja veta, skriv gärna en kommentar om någon vet. (Obs, extrema mängder pyttipanna beffann sig i objektet vid tidpunkten för haveriet)

Jag har sabbat tummen igen!
Under en frenetisk session av brasiliansk ju-jitsu så beslöt sig min tumme för att komma ivägen för ett huvud som färdades i hög hastighet mot mig. Detta resulterade i en fördröjd men ack så påtaglig smärtoansammling i höger hand.  Jag vet inte om den är stukad eller har en spricka i sig eller något men symtomen är likartade de som infann sig efter ett besök till en viss smålänsk tillställning för några år sedan..
En del problem har uppstått nu när Jenny är i Göteborg och jag inte kan använda högerhanden, till exempel så är det svårt att öppna syltburken, vrida om nyckeln i bilen osv.
Men framför allt så ser det löjligare ut än vanligt när man ska göra "tummen upp" till random folk på gatan!

Jag älskar att läsa om näringslära!
Inga tillägg..

Vi badar med äldre damer två gånger i veckan!
Som ett desperat försök att nå träningsmålen så simmtränas det nu två gånger i veckan före fruckost. En del dyk och simtekninksträning bedrivs av mig och min träningskamrat i syfte att bl sådär SF som är bara såå ballt!
Vår tuffhet undermineras dock något at att vi är dom enda personerna under 65 där. Det är faktiskt lite pinsammt att bli måsta kämpa för att hänga med av Maj-Britt, 65. Tävlingsinriktade och smått hatiska blickar utbyts ibland när vi rejsar.
Jag vill inte säga vem som brukar vinna duellerna meneh.. man kan inte hjälpa att förundras över hur bra pensionärer flyter..

/K

Tävling med mig själv och världen

Kära bloggjävel

Jag har slutat röka, har totalt gått över till snus nu. Projektet blir att så småningom sluta med snus också. Finns många fördelar med att vara rökfri och jag behöver ju knappast nämna några för de flesta är nog väl medvetna om dem. Jag har min dåliga ekonomi att tacka för initativet.
Jag är medveten att jag har sagt det förut och så men den här gången är det tamefan slutrökt. Kommer att skriva ner mina tankar om rökning framöver lite titt som tätt för att jag ska hålla lite koll på hur det går och sådär, dessutom är det i alla fall någonting att blogga om.

Cigaretter VS Snus 0-1


Har börjat spela poker lite smått igen. Har hållit på lite fram och tillbaka i ett år ungefär och läst lite böcker hit och dit. Men jag har aldrig tyckt att det varit speciellt kul, kanske därför intresset har svalnat då och då. Jag antar att om man kör high-stakes poker så blir det extremt spännande. Jag ligger i alla fall plus, och det är ju bra.

Emil VS Poker 1-0


Jag har också kommit igång med löpningen och börjat få lite rutin i det, har vilat senaste veckan då en förkylning varit på G men annars är det fan finemang och jag känner att konditionen kommer tillbaka. Senast ikväll märkte jag hur mycket mer flyt jag har. Kan det beror på att jag fimpat?
 
Löpning VS cigaretter 1-0


Nu är det höst och nu har alla TV-serier dragit igång igen, har räknat lite på det där och jag följer ungefär 10 serier i detalj. Nästan så att jag inte orkar hålla reda på allt. Tur att min hjärna är bra på att hålla isär saker så jag klarar det.
Å andra sidan blir man ju fan nästintill hjärndöd av att vara arbetslös och göralös.
Jag har sökt massor av jobb. Har inte kommit till en enda intervju än, men det brukar ju lösa sig om man står på sig lite. Kanske ska testa skriva om mitt CV en aning och smöra på ännu mer och se vad som händer.

Emil VS jobb 0-1

Metallicas nya skiva Death Magnetic har släppts här i dagarna och den visade sig vara över förväntningarna. Däremot blir jag inte riktigt tillfreds med den, helt ok, men inte riktigt jävla bra som den borde vara.
All That remains nya CD är mycket bra och ungefär som jag förväntade mig.

All That Remians VS Metallica 1-0

Nu ska jag bara lyckas sammanställa poängen här, Om jag har räknat rätt så blir ställningen 34 - 25 till mig. Dvs jag leder med marginal med mig själv mot världen.

Dagens låttips:

http://www.youtube.com/watch?v=-xTzMjBpxGE&feature=related
Rogue Wave - Eyes
Jävligt kass video men en bra låt ;)


//EMIL

Slagskott & svettstänk på Hagaskolan

God afton kära läsare!

Jag hinner inte skriva novellen den här gången heller, men jag måste berätta att det faktiskt händer saker i Gustaf Erikssons underbara värld.

Ikväll deltog jag i en tuff innebandymatch med 5 andra grabbar från Motorcentralen. Det var 10år sedan jag spelade innebandy på proffesionell nivå. På den tiden tjänstgjorde jag som Vätö IK´s målvakt i 4år. Kan väl inte säga att jag blev dyngslut ikväll, men man får inte speciellt bra kondition av att stå under en bil 8timmar om dagen. Så vi ska försöka hålla liv i innebandykvällarna framöver. Onsdagkvällar it is!

Mer info:
Jag jobbar nu 7-16 istället för 8-17.
Bilen är inlämnad på lackering i Åsele.
Bandet börjar komma igång med repningen, låtar börjar träda fram ur förstärkare & PA-system.
Maten ser faktiskt ut att räcka i 2 veckor till, om magsäcken krymper lite till.
Jag har blivit erbjuden att ta över en 2:a på Grubbe i ett halvår, dock möblerad, så jag kommer ha dubbelt av allt.
Ihelgen har jag tänkt leka med Sara & Strömberg. Det blir troligtvis en rundtur på stan.
Jag var SÅ nära på att sluta snusa. Men jag blev så förbannat sur / dum i huvudet, så det slank in en ny snus efter en tids kämpande.

Det har nog hänt en hel del andra saker, men nu måste jag hoppa in i duschen, snubbla ner i sängen, drömma om allas morsor för att sedan vakna upp & längta till den otroligt härliga arbetsplatsen, Motorcentralen!

Sov gott kära läsare! / Gutte - Däckansvarig, Motorcentralen

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt

Men jag lovar att snart börja skriva mer i bloggen, redan ikväll om inget otroligt viktigt kommer ivägen. Jag kan avslöja redan nu att min bil ska in på lackering ihelgen, så jag måste med andra ord låsa upp cykeln igen. Sen kan jag avslöja att jag fyllde år den 27:e augusti & det blev en riktigt trevlig födelsedag ihop med Julia, Sebbe, Catarina & Emil.

Klockan slår snart 06.35, det betyder att jag måste dra på mig arbetsbyxorna, äta upp äggen jag kokade igår, borsta tänderna, springa ut till bilen, glida iväg till jobbet, pilla in en prilla & förstå att jag är däckkung idag.

På återseende! / Däckmutta ( som de kallar mig på jobbet )

RSS 2.0