Kära Allmänheten!

Hej å hop...
Jag har flyttat ut ur lägenheten tillslut, å kommer snart flytta in i den nya.
Jobbet är jag kvar på och det antar jag går bra...
Jag har köpt medlemskort på ett gym i Borås, så nu ska jag bli Biff!!!
Tänkte testa några av dom fenomenala produkter som K gör reklam för nedan.

Jo sen har jag gått å testat mig.. NEJ inte så, mina ögon såklart...

Enligt hon som undersökte mig så är mitt fel; "Ögat bryter ljuset på två sätt, i ena brytningen så ser du perfekt, men i andra brytningen så är du extremt närsynt"=brytningsfel, ganska logiskt. Så jag sa , "Jaha" och sen köpte jag glasögon för 4000kr... grr jag hade visst ett fel så jag kunde inte köpa glas som fanns i lager utan dom behövde special beställas.

Men med jobbet så har jag ju faktiskt råd å betala dom så det är inte så farligt.

Men tack på ett tag

Ny musik i lurarna

Tjenare bloggjävel. Har inte skrivit ett tag.
För att återanknyta till det tidigare inlägget jag gjorde så inser jag att om jag ens var hälften så grym som testet visade så skulle jag ha kommit mycket längre.
Nu står jag på Motorcentralen igen och kränger däck inför vintersäsongen. Fy fan. Jag som svor till mig själv att aldrig göra det igen! Jaja, Det är ju ett jobb i alla fall. Men jag ser ogärna att det blir mitt karriärsval.
Nu ska jag bli rockstjärna, vi har spelning på Lördag och är hyffsat taggad. kommer bli najs att kicka arsle på scen igen.

Slut på lunchen

på återseende /E.

Gjorde ett test

http://se.41q.com/

Din personlighetstyp: Självständiga, originella, analytiska och bestämda. Besitter exceptionell förmåga att omsätta planer i handling. Värderar kunskap och kompetens högt. Vill förverkliga sina visoner. Tänker långsiktigt. Ställer mycket höga krav, både på sig själva och andra. Födda ledare, men kan underordna sig andra ledare de respekterar och litar på.


Karriärer som skulle kunna passa dig
: Forskare, ingenjörer, professorer, lärare, läkare, tandläkare, affärsstrateger, organisationsgrundare, företagsekonomer, affärsföreståndare, chefer, militärer, jurister, advokater, domare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, psykologer, fotografer, forskningsledare, utredare, professionella pokerspelare.



/E

Fight club 2:Inlandet

Såg en ganska rolig sak ikväll när jag gick förbi folkan...


Den 6:e September, av nådens år 2008.
Mörkret hade just fallit över det vackra men farliga inlandet. Hela dagen hade förflutit och jag hade sedan länge förlorat hoppet om att få se något av intresse. Men plötsligt! Som av en slumt flick jag se några rörelser en bit bort, under en större upplyst struktur i terrengen. Jag smög mig närmare och gömmde mig bakom ett träd för at inte dra till mig uppmärksamhet.
Det var en flock om 10-15 yngre hannar som väsnades och åmade sig om vartannat inför varandra.
Helt plötsligt tystnade klungan och de mindre hannarna tryckte upp sig mot väggen på den upplysta strukturen, kvar på den öppna ytan var endast tre stycken kvar. En av dem höll sig lite på avstånd och riktade något som liknade en videokamera mot de två i mitten.
Hade det funnists honor i närheten hade detta beteende varit lite mer tydligt, men det fanns inte en hona så långt ögat kunde nå.

Utan förvarning bröt en våldsam battalj ut mellan de två hannarna i mitten! Knytnäsvsslag utdelades i en hög frekvens under våldsamma stridsrop från de övriga hannarna! Jag var mållös...

Lika snabbt som den startade var striden över och de två hannarna gick åt varisitt håll med sänkta huvuden. Kvar blev de mindre hannarna och kameramannen. Ingen sa ett ljud utan tittade sig bara om och ryckte på sina axlar.

Kunde detta ha varit en uppgörelse om vem som skulle vara nästa alfahanne? Var det möjligtvis därför de mindre hannarna stod kvar utan någon att följa?

Efterforskningar fölljer..

/K

RSS 2.0